Këtu e gjeni sherbimin e juaj

Të nderuar afarist këtu mund te na dergoni nji vizitkart te kompanis apo sherbimit tuaj, dhe shoqata do ta shpallë ne uebfaqe, na dergoni per mes email.

 

 

Cufa Petrol dhe Restorant Cufa

Telefon: 063
Rezervime te Restorantit per dasma
063 8848 690
063 7847833

 

Viber Whatsapp

Furra Albi Raincë

063 743 5892

24h në shërbim


Shera Beton Raincë

063 434 397

 

sherabeton.com

 

 


Ndërmarja  ndërtuese Limani

 

063 8 277 017

063 8 154 394


AquaPark Raincë

Haxhi Isa Restorant dhe Rezidenc

 

 


Për sigurime ne zvicër

Ditori Versicherungen GmbH

Skender Rexhepi

 


Mirsad Alimi

M-Alimi S.a.r.l

1563 Dompierre FR

Kompania për montimin e skeleve


Auto Rexhepi ne Derendingen

Hauptstrasse 21

4552 Derendingen


Xhemzheneva


Bardhyl Shaqiri
+381 62 163 32 00S. Rajince – Preševo, 17523 Tel : + 381 17 490 590 Fax + 381 17 664 658 E-Mail: tobler@tobler-skele.com
S. Rajince – Preševo, 17523 Tel : + 381 17 490 590 Fax + 381 17 664 658 E-Mail: tobler@tobler-skele.com