Bëhuni Anëtar Online

Në shoqatën Rainca


Verein Rainca

8000 Zürich

 

Postfinance AG

3030BERN

 

Nr. i Kontos: 85-796173-2

IBAN: CH28  0900 0000  8579  6173  2

BIC (SWIFT Code): POFICHBEXXX

Kliko në foto dhe mbushi te gjitha te dhanat, per regjistrimin online


Fletëpagesa për banorët që jetojnë në Zvicerr:

 

Ju lutem na kontaktoni përmes Emailit nëse keni nevojë për fletëpagesa!

Email