Kryesia e Shoqatës

Kryetar: Urhan Arifi

Arkatar: Fatmir Veseli

Sekretar: Imer Memeti

 

Kshilltar

Arben Ramadani

Haki Rexhepi

Faton Jusufi

Hetem Veseli

Nagip Arifi

Lulzim Limani

Rreth Shoqatës

Shoqata Rainca u themelua në vitin 2010 , si një bashkim vullnetar i bashkëvendasve të vendit tonë Raincës. Duke marë parasysh nevojën për të ndihmuar familjet në nevojë në vendin tonë poashtu duke kontribuar edhe në projekte të ndryshme bamirëse Shoqata Rainca ka arritur që tash e sa vite të plotësojë disa kërkesa të rëndësishme për çdo vit.

 

Natyrisht se i tërë buxheti i Shoqatës Rainca mundësohet nga bashkëvendasit tanë duke bërë antarsimin në Shoqatë dhe duke kontribuar me të holla çdo vitë.